Jag var inte medveten om vad han hade sagt i hans presskonferens så det var en överraskning för mig när jag kom hem.

som de skulle kunna bli en mid-bord Chelsea, alltid anställa och avskeda chefer” första lagledarna Mike Stowell och Adam Sandler har tagit tillfällig ansvarar för Leicester efter Puel avskedande, med Foxes värd Brighton på tisdag kväll.
Steven Gerrard insisterar han vill sekteristiska missbruk drivs av Ibrox, men levererade ett tunt beslöjad gräva på Kilmarnock boss Steve Clarke.

Rangers boss ifrågasatte varför skotten inte markera missbruk riktad mot Kris Boyd från Celtic fans på söndag. 4 Clarke och Gerrard omfamna efter matchen Clarke inledde en attack på den minoritet av Gers fans som märkes honom en ’sorglig F ***** B *****’ i slutet av onsdagens Scottish Cup repris. I söndags, Boyd blev påkörd av ett mynt och riktade med sekteristiska övergrepp på Rugby Park av vissa reser Celtic fans.

Som svar på Clarkes efter matchen presskonferensen, Gerrard sa: ”Det har hänt under de senaste fyra eller fem dagar till Steve och hans spelare. ”Det fanns saker sade i Kilmarnock v Celtic samt i helgen men Steve ville inte verkligen tala om de övergrepp som Boydy fick i helgen. 4 Ett mynt (inringad) kastades på Boyd från Celtic fans på söndag ”Jag respekterar Steve åsikt men allt jag kan säga är som en klubb vi inte stödja någon oacceptabelt beteende från terrasserna. ”Vi vill det, oavsett typ av missbruk är det vi vill inte ha det.

Homofobiska, ras, religion, vill vi inte det och vi stöder inte det. ”Klubben gjorde ett uttalande om det och gjorde det mycket tydligt. De flesta gör sitt bästa för att utrota den, men jag tror inte att du kan tjära varje supporter med samma pensel. ”Vi hade nästan 40.000 fans på det spelet. Det finns en hel del beröm för att gå till våra supportrar också.

De fick bakom laget och spelarna behandlade dem till ett mycket viktigt resultat. 4 Gerrard sympatiserade efter att ha upplevt övergrepp under sin fotbollskarriär ”Tyvärr fanns det en minoritet där och vi kommer att försöka utrota den från vår support. Jag var inte medveten om detta tills jag kom hem. ”Jag hade en öl med Steve efter matchen och han var sitt normala jag.

Vi talade om fotboll, om spelet och kommande fixturer. ”Jag var inte medveten om vad han hade sagt i hans presskonferens så det var en överraskning för mig när jag kom hem. Men självklart jag respekterar sina känslor. ”Steves sagt vad han sagt och klubben hade gjort ett uttalande. Jag stöder dem på det.

4 Gerrard prisade Rangers fans som stödde laget på rätt sätt ”Vare sig det är sånger, mynt kasta eller något som inte hör hemma i fotboll, vi vill ha det. ”Individer och små minoriteter vid vissa arenor låta sig ner tyvärr. Det är inte bara i den här ligan. ”Jag har haft erfarenhet av det tidigare.

Sen det har varit olika typer av övergrepp i fotbollsmatcher och som en fotboll familj vi alla bör försöka utrota den från terrasserna eftersom det är oacceptabelt. ”Jag har förtroende för den klubb som de kommer att göra allt de kan för att försöka hjälpa att bli av med det. SENASTE Scottish Premiership NYHETER Blow Celtic stjärna Tierney en skada tvivel för Rangers spel frånvarande Rangers assistent missar Old Firm derby efter överfallen vänta nästan ÖVER Gazza tips Steven Gerrard att leda Rangers till Scottish Premiership titel saknas Bhoys Celtic otroliga lag, om de hade hållit Van Dijk, Wanyama och toppstjärnor alf ångest ‘de gråter tittar mig spela’ – Rangers stjärna öppnar upp över personlig tragedi Confident Celtic behöver inte slå Rangers i Old Firm derby, säger Hoops försvarare KOMMER TILLBAKA Celtic anfallare Leigh Griffiths att börja ‘fasas avkastning’ denna vecka ”jag har haft det sedan jag var 18. jag upprepar bara vad Boydy sade i helgen, så länge det inte är fysiskt jag är okej med det. ”Jag tänker inte att reagera på missbruk, men jag har haft det ganska lite.

Jag vill inte ha det, jag inte emot det, men det är bra, inga problem. Jag bara gå vidare med det.”
Paul Gascoigne har till synes bekräftat att han kommer att spela i en Tottenham Legends spel på deras nya stadion senare denna månad.

Spurs kommer att hålla en ’legender spelet’ mot Inter Milan den 30 mars inför invigningen av deras 1 miljard arena £ 3 april – när Crystal Palace besök i Premier League. 1 Och Gascoigne, som tillbringade tre år på White Hart Lane och lyfte FA-cupen 1991, ser ut att delta.

Han twittrade: ”Hej every1 skepparen GARY är att få förföljda, tog han ME2PLAY FRÅN START jag var den en som sade hålla tyst.” SENASTE FOOTBALL NEWS GOSSIP Man United drag för Juventus ess, Arsenal att landa wonderkid, plus Spurs uppdatering LIV -LEY STUFF Jake Livermore nät tagit som West Brom kanten förbi Birmingham 3-2 INTE leka Claude Makelele timer 5 minuter gång lovade att sätta Barcelona legend på sjukhus live på talkSPORT 2 West Brom vs Birmingham: Live stream kommentarer och bekräftade lag live på TS2 Portsmouth vs Sunderland: Checkatrade Trophy final för att krossa publikrekord mycket vänlig man United att betala Molde £ 1m efter Ole Gunnar Solskjaer utnämning ny era Fotbollförbundet meddelar Mark Billingham som ny vd vidta åtgärder Premier League chefer beredda att ta lag utanför planen i fall av rasism armaturen är den andra av två uttagningar innan Spurs välkomna Palace till sitt nya hem. Tottenham kommer att spela en U18 fixtur mot Southampton denna söndag framför en 30.000 stark publik, och 45.000 kommer att titta på legender matchen mot Inter.

LIVE på talkSPORT Det finns sex levande kommentarer över talkSPORT nätverket denna vecka. Ta reda på vad de är och var de ska höra dem nedan … England vs Tjeckien (fredag) – talkSPORT Walsall vs Barnsley (lördag) – talkSPORT 2 Shrewsbury vs Portsmouth (lördag) – talkSPORT 2 Gibraltar vs Irland (lördag) – talkSPORT 2 San Marino vs Scotland (söndag) – talkSPORT 2 Nederländerna vs Tyskland (söndag) – talkSPORT 2 ett antal tidigare Spurs spelare redan har anmält sig till evenemanget, med Jurgen Klinsmann, Robbie Keane, Rafael van der Vaart och Dimitar Berbatov redan bekräftat.

Laget kommer att ledas av förre kaptenen Gary Mabbutt tillsammans Clive Allen. Det är underförstått klubben hoppas lik av Teddy Sheringham, Edgar Davids, Chris Waddle, Ledley King, Jermaine Jenas och David Ginola kommer också att spela.
1 Fernando Torres den spanska fotbollsförbundet har bekräftat att Reds anfallaren Fernando Torres har drabbats av en ’klass en tår’ till hans ljumsken.

Torres lidit skada efter att ha kommit på en ersättning i VM-finalen seger mot Nederländerna, och även om han fördes bort upprörd vid sin senaste skada bakslag är en klass ett tår anses vara den minst allvarliga. Liverpool medicinska teamet är i Madrid för att bedöma skadorna innan de utfärdar sin egen förklaring, men klubb läkare Peter Brukner har bekräftat att skadan inte är så allvarlig som det först verkade. “Det såg verkligen ut som det kan ha varit dåligt men det verkar inte så illa”, säger Liverpool doktor Peter Brukner. “Han gick upp för att få sin medalj utan alltför många problem så vi är optimistiska.” Skadan till sin vänstra adductor muskler, är den senaste i en lång rad problem för 26-åringen.

Han ihärdigt vid en ljumske problem innan årsskiftet och även genomgick en knäoperation som ledde till att han saknade det mesta av januari och februari. Han hade ytterligare kirurgi på samma höger knä i slutet av kampanjen, men lyckades ändå avsluta säsongen som Liverpools skyttekung, nät 22 mål. Hans problem tros ha bidragit till hans likgiltiga visning i Sydafrika där han misslyckades med att göra ett enda mål i turneringen.

Vad en vecka av WWE TV har det varit och nu äntligen verkar det som företaget är i WrestleMania säsongen.

Leave a Comment